Keep feeding me pain. Shattering my heart more? Oh! I don't have any. Why bother??

Ked Flop just another dandy person.

Still a small voice who love to story-telling but massively change lately.
I no longer finding who's the freaking I am.
I'm Liza and sometimes I'm Ked, and I'm proud whoever I'm is.
P/s: I do not acknowledged any misunderstanding or miss-leading in any posts here. And I do not own any thought or brain. Use your brain wise, shut-up and listen/read more.

Friday, December 3, 2010

Sama Colour tapi tak sama Mak

Pelikkan? Tajuknya? Owh...Tak. Kucing2 aku la. 3 ekor nie warnanya sama saja, putih tompok oren. Sama sampai tompok pun lebih kurang. Yg beza panjang ekor dan saiz. Tih kucing aku yg almost 4 years old dgn family aku. Big Bro syg gilak kat Tih nie. Yelah, Tih naik tidur atas kereta baru dia tak marah pun. Kent ngan Nyet dah 5bulan kami adopted dari rumah jiran sebab depa penternak kucing. Org bagi free, ambik jelah. Tapi masa kecik, budak2 nie sakit. Skrg dah sihat dan sgt buas nakal. Ken sgt nakal, dan Nyet sgt buas dan degil. 

Nie gambar last 2 days:
Kent paling pandai pose bila time nak tangkap gambar

Cuba teka Kent hendap sapa?

Sudah semestinya si Nyet

Hiding Nyet

Nyet main tali kamera

Kent yg berwawasan =3

See..told ya, he do know how to pose

Tih..dah tak mo posing macam dia kecik dulu

Nie Nyet lagi =3

I woould say 100 times, he's cute

Nyet yg blur dan ngantuk =3

Teka Sapa nie? Nyet ke Kent?

Tingginyer si Kent?

Mmg la tinggi, dah dok kat atas bahu

Akhirnya Nyet pandang jugak kamera =3
That's all....banyak lagi. Can't get enough shooting their pics. Sgt comei dan nakal. Pose nakal pun ada tapi biar la aku simpan sendiri =3

El
/bye

El Note: Sapa suka kucing angkat tangan kanan saja! =3

5 comments:

misSbLurRy said...

cantik bulu nyet...
mandi kan eh...

yg tinge sape ntah..apsal kaler itam?tahi lalat ke ape

kAziShA said...

owh comel =p

Liza@Azel@El said...

tak penah mandi lagi budak beedua nie....diaorg jilat jer =3

M y M y said...

wahhhhhhh suka kucing tu..ekor dia kaler oren jer..hehe

PhotoGraphic said...

waaa..comel giler..meh kiss skali...hahaha

Bucket List

Rocking Job
1st Car
Hilux // Triton X
Learn to Cook
Learn to cook Malay, Italian cuisine
CBR 250cc
Kawasaki Ninja RZ
Go around a globe at 30
Settle down?

North-pole to South-pole