Keep feeding me pain. Shattering my heart more? Oh! I don't have any. Why bother??

Ked Flop just another dandy person.

Still a small voice who love to story-telling but massively change lately.
I no longer finding who's the freaking I am.
I'm Liza and sometimes I'm Ked, and I'm proud whoever I'm is.
P/s: I do not acknowledged any misunderstanding or miss-leading in any posts here. And I do not own any thought or brain. Use your brain wise, shut-up and listen/read more.

Monday, July 12, 2010

1st day on second week practical

Tough day and I'm all alone. Dah jadi lone ranger dah aku. Dulu-dulu 5 ranger skrg tinggal ranger Hitam je.... sunyi pun ada.

Hari nie received sample dari Bukit Kayu Hitam, Kuala Perlis dan Kota Setar.

Unit aku, HM received 20 sample. Aditif plak dapat 2 urgent samples. Yang lain kena follow up esok.

Yang paling banyak terima sample, Unit Pest. Pergh...aku mmg tabik la En. H. Dia leh buat semua tu sesorang. Cekap kut. Aku plak tak masuk unit tu hari ni, ramai plak lelaki kat situ. Feeling like not belonging there.

So aku cabut. Lepak tempat biasa lah...

Penatnya hari ni, manatap 1000++ sample list dan menyerabutkan lagi kepala otak aku apabila kena bahagikan semua tu dalam parameter. Dah la ada lebih kurang belas-belas la jugak parameter untuk unit Aditif....

Pening lagi nie..... dok nampak parameter2 kat depan mata aku...
weng weng weng..

2 comments:

☆与王ㄗ王ㄒ☆ said...

banyak ka yang sampai kat unit pestisid? kesian cik napi an buat sorg2...hehe. tp xpa. dia buat keja cepat.

Ellara said...

en rizal ada...no probs la...

Bucket List

Rocking Job
1st Car
Hilux // Triton X
Learn to Cook
Learn to cook Malay, Italian cuisine
CBR 250cc
Kawasaki Ninja RZ
Go around a globe at 30
Settle down?

North-pole to South-pole