Keep feeding me pain. Shattering my heart more? Oh! I don't have any. Why bother??

Ked Flop just another dandy person.

Still a small voice who love to story-telling but massively change lately.
I no longer finding who's the freaking I am.
I'm Liza and sometimes I'm Ked, and I'm proud whoever I'm is.
P/s: I do not acknowledged any misunderstanding or miss-leading in any posts here. And I do not own any thought or brain. Use your brain wise, shut-up and listen/read more.

Wednesday, September 29, 2010

Masak-memasak warga Food Lab Kangar Perlis

Sonok gila hari nie, semua org eager nak memasak untuk esok.....excited but also sad....I'll be leaving soon....tapi tinggalkan kesedihan tu, nak crita yg sonok-sonok saja hari nie......after breakfast, semua org buat keja lab dulu, following-up, aku pun sambung buat Formaldehyde Test, pastu tolong Kak Ina buat Siklamat Test...lepas habih saja, terus pi join Kak Ting potong serai untuk blend. Dah sudah tu sambung besiang semua sayur untuk tell the truth, aku tak suka makan lontong, obviously..aku xsuka makan sayur...jadi kita tgk sj lah esok jadi macam silap masuk team memasak pulak...tehe..:3
Read More

No comments:

Bucket List

Rocking Job
1st Car
Hilux // Triton X
Learn to Cook
Learn to cook Malay, Italian cuisine
CBR 250cc
Kawasaki Ninja RZ
Go around a globe at 30
Settle down?

North-pole to South-pole