Keep feeding me pain. Shattering my heart more? Oh! I don't have any. Why bother??

Ked Flop just another dandy person.

Still a small voice who love to story-telling but massively change lately.
I no longer finding who's the freaking I am.
I'm Liza and sometimes I'm Ked, and I'm proud whoever I'm is.
P/s: I do not acknowledged any misunderstanding or miss-leading in any posts here. And I do not own any thought or brain. Use your brain wise, shut-up and listen/read more.

Sunday, September 11, 2011

Aku Dan Sneakers


Akhirnya sampai jugak sneakers aku ke Shah Alam. 
Yelah, mestilah bersama tuannya sekali.

Bas selamat tiba di Perhentian Bas Seksyen 17 pada pukul 6.07pagi, 10hb Semptember. Waktu tu Cik Aku terkebil-kebil, baru terjaga. Turun cepat-cepat sebab lepas tu bas nak bertolak ke Klang. Lepas tu berlaku adegan berebut bas  teksi sebentar. 

*Gelak guling-guling sebentar* 

Cik Aku DAH pandai berebut. 

Impressive! 

Tepuk tangan sikit El :D
http://www.emocutez.com

Berebut-berebut jugak, tapi tiada yang tercedera haha...
Kami selesaikan secara berhemah dengan meriba beg masing-masing sebab bonet kereta penuh. 

Haha.... 

Nie satu lagi yang lawak sampai terasa nak guling-guling jugak. Couple yang naik sekali kena duduk himpit2 kat belakang dgn bagasi besar aku dan aku meriba 2 lagi beg. 
Boleh la. 
Kira lepas sampai kat destinasi sudah....

Sampai kat rumah sewa dlam ukul 6.34pg. 
Menelefon tuan rumah, dia senyum dan berkata, 

"Nasib baik saya terjaga"

Cik Aku senyum :)

"Maaf kacau pagi2"

Lepas tu masuk bilik. Sapu sikit2, dah tu try tiduq. 
Mustahil!
http://www.emocutez.com
Kebenda?!
Badan tak dapat menerima tempat baru.
http://www.emocutez.com

*sigh............*

Maka terjadilah perkara online pada waktu itu sehingga Cik Aku tertiduq. 
Boleh plak tiduq?
Mestilah. Penatkan?
*angguk*

Dah lama selepas tu, berlakunya tanda-tanda yang Cik Aku telah nyatakan dalam entri Petanda#3

Petangnya setelah Dashi sampai kat rumah sewa, kami berjalan pegi Giant. 
 Ya... 
 Berjalan. 
Pegi beli benda2 yang besar seperti kipas, toto dan bantal.
Dan berjalan kaki sambil menjinjing kotak tersebut.
Ya... 
Memang nampak macam Minah Pendatang Asing.


Malamnya pulak, confirm tak boleh tiduq. 
Pastu tersenguk dalam bas. 
Baik punya~
http://www.emocutez.com

Menguap sepanjang jalan waktu shopping. 
Hebat El. 
Hebat... 2hari tanpa proper sleep dah tu keluaq pi shopping lagi. 
Entahlah...
Penat itu ada tapi masih boleh menaip :D

Baru 9.47pm ikut jam laptop. 
Nak susun jadual untuk esok dan tiduq.

El
http://www.emocutez.com

3 comments:

eiela said...

selamat malam el. hehe

gnesop.com said...

selamat berada di rumah baru :)

Liza@Azel@El@Ked said...

slamat malam eiela

tq sop :)

Bucket List

Rocking Job
1st Car
Hilux // Triton X
Learn to Cook
Learn to cook Malay, Italian cuisine
CBR 250cc
Kawasaki Ninja RZ
Go around a globe at 30
Settle down?

North-pole to South-pole