Keep feeding me pain. Shattering my heart more? Oh! I don't have any. Why bother??

Ked Flop just another dandy person.

Still a small voice who love to story-telling but massively change lately.
I no longer finding who's the freaking I am.
I'm Liza and sometimes I'm Ked, and I'm proud whoever I'm is.
P/s: I do not acknowledged any misunderstanding or miss-leading in any posts here. And I do not own any thought or brain. Use your brain wise, shut-up and listen/read more.

Monday, November 15, 2010

Photography Contest by www.afundee-photoography.com

 

This is my first contest I've join. Semangat jugak nak try tgk, ada ka dak bakat nak jadi photographer. Jom amateur photographer, sama2 lah kita join contest nie. Well, aku tak tau la diri nie layak ka dak di panggil photographer tapi yg penting aku seronok tangkap gambar =3. Mmg setiap event dalam hidup aku ada gambar kenangan. Itu kemestian.

Gambar Contest:
Camera: Olympus T-100 (12 megapixel)
Tempat: Cenang Bay (Dock Sail Boat)

Cenang Bay. It was capture in moving car.
Gambar nie ditangkap di Langkawi. Di Cenang Bay, on the way nak balik dari Oriental Village. Dalam cadangan nak naik kereta kabel tapi hujan.  It was a very nice day walaupun hujan. Langit nampak putih. Boat2 layar yg ada kat situ nampak macam bercakap antara satu sama lain, mengikut lambunan ombak. Aku suka gambar nie sebab ianya menunjukkan diri aku sendiri, sifat aku. Aku suka hujan, aku suka pemandangan yg cantik. Menunggu hujan berhenti bukanlah seteruk mana, ada keindahan disebaliknya.

Gambar paparan tambahan:

Gambar nie ditangkap masa atas boat nak ke Langkawi Island. Nelayan yg tekun menangkap ikan untuk mencari rezeki yg halal.

Oklah. Entry contest untuk rini.
To the next entry.

El

/bye

El Note: Terima kasih sebab buat contest camne. At least, we(d amateur) tau mana tahap keupayaan kami. And do comment please. I'm in learning progress, so I'll eat any comment or advice or anything. Tq =3

2 comments:

Fird@us said...

lady kenapa tak guna pic rose yg u capture tu?

Liza@Azel@El said...

saja =3. aku ngak pandai pilih gambar la.

Bucket List

Rocking Job
1st Car
Hilux // Triton X
Learn to Cook
Learn to cook Malay, Italian cuisine
CBR 250cc
Kawasaki Ninja RZ
Go around a globe at 30
Settle down?

North-pole to South-pole