Keep feeding me pain. Shattering my heart more? Oh! I don't have any. Why bother??

Ked Flop just another dandy person.

Still a small voice who love to story-telling but massively change lately.
I no longer finding who's the freaking I am.
I'm Liza and sometimes I'm Ked, and I'm proud whoever I'm is.
P/s: I do not acknowledged any misunderstanding or miss-leading in any posts here. And I do not own any thought or brain. Use your brain wise, shut-up and listen/read more.

Saturday, February 19, 2011

penatkah? =="

 Mesti pelikkan tgk aku punya entry bnyak symbol yg pelik2... Aku belajar untuk mengekspresikan perasaan ngan emoticon...Jadi dak?? Klu terasa kesannya tu, jadi la...

Hari nie, mcm biasa, hari pecah kepala sedunia....Muahaha... Pagi: Math, lepas tu fizik, kemudian sepatutnya CSC tp madam ada hal so delayed kelas tu untill the time being, yg tak tau bilanya, sebb bnyak gila lect nak ganti kelas...Aduihai....Lect delayed kelas, kitaorg pening kepala jugak....

Balik bilik afterward, tak tidur plak padahal semalam bersengkang mata menyiapkan report bio... Pastu turun bilik member buat pre-lab fizik...Susah... geleng kepala, 2,30 kali jugak baru boleh settle...

Masuk lab fizik...Aik, Incik lab Instructor tak dtg lagi la....Tunggu... Dah 5.40 nie, janggut pun tak nampak lagi...hahahha...Pastu mak cik lab asst kat belakang pun dgn baik hatinya meng-offer-kan diri menelefon Incik Lect. Maka, kami tahu, Incik Lab Inst tak datang.... Berlaku sedikit kekecohan apabila mendengar berita gembira tu. Sessi tangkap gambar pun berlangsung dgn dasatnya( nie klu aku minta bayaran tangkap gambar mesti dah kaya... :&gt )... Rasa sgt seronok, bila Incik Inst tak datang dan diganti dgn Incik Lect...Maka report pun siap dgn mudahnya....Tak seperti minggu di mana kami digelak sinis oleh Incik Inst ssb salam guna formula...Sungguh! Sampai bila2 aku akan ingat dia gelak... Aku ingat nak ckp mcm nie lain kali,
" FYI, ktorg major CHEMISTRY (FORENSIC). Takde sekumit pun phy dlm hati nie, jd dont aspect us to be 'cerdik' like U! We're NOT IDIOT but sure We are NOT physic STUDENT!!!"
Macm mana? Agak2 dia tersentap tak klu dengar camtu? Minta2 la....

Lab bio memenatkan malam nie, nasib baik, miss relakan kerja berkumpulan...hehehhe... Dah la silap code kasut, pi pakai kasut ala feminin sebb tak mo ikat tali hi-cut, menyebbkan kaki ku sakit ya amat...Klu ikut hati, maka berkaki ayam la aku di dalam lab, tapi sebb takut nama naik, maka Saya behave my self sampai habih kelas...kira2 dlam pukul 9.50 pm, siap segala benda, berangkat la pulang... JALAN KAKI OKEY! Malam gelap, ada anjing2 yg kelihatan sasa dan menakutkan sebenarnya =.=" , kita org bertiga pun naik turun tangga sebb nak avoid anjing2 tu...Haish...Apala...anjing boleh bersiar2 secara berleluasa dlm kampus...kenapa?

Dalam 10 min,manage to reach DC or Dataran Cinta.. Eh? Dataran Cinta? Acah jer.... Dataran Cendikiawan la.... Beli buat jambu batu la sat :D

Naik2 bukit, naik2 tangga....maka sampai la ke tingkat dua, bukak2 kunci pastu terus melemparkan diri atas katil...hahhahaha...Wah!! Heaven!

Skype ngan Akie...Waa..!! rindu la sama kamu!! Rindu sgt x50 !! SGT TAU!! :D

"Sampai satu masa aku takkan menoleh lagi, dan masa tu, baru dia tahu rasa kehilangan seperti aku rasa...."
Kenapa kluar statement atas? Entah la...Tetiba rasa nak taip camtu...terpaksa la :D hahahaah
Aku dah ngantuk sebenarnya... Maaf! Lately entries like the shortest one heheheh.... Keletihan....

El
/bye

1 comment:

akie'kiela said...

rindu mama gak.sob sob :(

Bucket List

Rocking Job
1st Car
Hilux // Triton X
Learn to Cook
Learn to cook Malay, Italian cuisine
CBR 250cc
Kawasaki Ninja RZ
Go around a globe at 30
Settle down?

North-pole to South-pole