Keep feeding me pain. Shattering my heart more? Oh! I don't have any. Why bother??

Ked Flop just another dandy person.

Still a small voice who love to story-telling but massively change lately.
I no longer finding who's the freaking I am.
I'm Liza and sometimes I'm Ked, and I'm proud whoever I'm is.
P/s: I do not acknowledged any misunderstanding or miss-leading in any posts here. And I do not own any thought or brain. Use your brain wise, shut-up and listen/read more.

Sunday, October 10, 2010

Aku suka T-Rex...


Nie T-Rex dalam Zoid Genesis


So cute....nak adopt jadi pet la klu betul ada


Cantik gigi...hehhhehe
Ganas, menakutkan, nightmare? Pada aku: tak la......The moment yg aku sll tunggu waktu tgk Jurassic Park bila T-Rex muncul @ bila dia berkelain ka apa ka....anything about T-Rex  I'll love.


Kegunaan T-rex andai kata betul wujud:
  1. Boleh buat sebagai kenderaan. Camna? Naik la belakang dia, dah la tinggi, besar...gerenti hampa semua xkan lambat ke tempat keje lagi dah...Lagi satu klu jumpa driver hampeh, suh saja T-Rex baham kereta tu dak pun penyek sampai kepek...hahhaha.....pasal kes curi dan pecah kereta xkan dilanda lagi, sapa2 yg nak mencuri mesti akan dimakan...dan set alarm mengaum bila ada probs...mesti hampa semo dengaq walau pun berbatu2 jauh....Tgk banyak dah kegunaan T-rex sebagai kenderaan...banyak lagi nie....
  2. As pet. Ala xyah mention la....sudah semestinya org takut nak datang rumah klu nampak T-Rex berdiri depan rumah. Selalu klu pet yg comei, kecik2 saiz tu...kita saja yg dok bawak dia pi jalan. La ni tukaq la....Bagi T-Rex plak yhg bawak...hahhaha...save duit, x penat...dan macam2 lagi.....bagi si gadis2, hampa semo xyah takut lagi kena ngorat ngan kutu2 rayau, depa mesti takut punya la....
  3. Dalam bidang pembinaan. Ada T-Rex nie senang sikit. Boleh tolong angkat barang berat2 pi tempat tinggi, kira boleh jimat kos la nak beli semua kenderaan pembinaan macam lori, tren dan apatah lagi tu...
  4. Lagi satu, letak T-Rex kat kebun, mesti punya la takdak kes kecurian dari manusia mahupun binatang2 liar cam monyet dan sebagainya....Xyah la riso lagi pasai jumpa babi hutan dlam kebun mahupun gajah yg senang2 saja memetik buah2 yg hampa tanam....hhahah
  5. Lagi 1, boleh jugak guna T-Rex ni sebagai duta ubat gigi, tgk gigi dia putih dan berseri-seri...mmg la, T-Rex mana merokok mahupun makan benda yg pelik2 nie.....


Hurm...rasanya dah cukup banyak dah tu.....nanti klu aku jumpa kegunaan T-Rex lagi aku senarai tambahkan kat cnie....


El
\bye

1 comment:

Ellara said...
This comment has been removed by the author.

Bucket List

Rocking Job
1st Car
Hilux // Triton X
Learn to Cook
Learn to cook Malay, Italian cuisine
CBR 250cc
Kawasaki Ninja RZ
Go around a globe at 30
Settle down?

North-pole to South-pole