Keep feeding me pain. Shattering my heart more? Oh! I don't have any. Why bother??

Ked Flop just another dandy person.

Still a small voice who love to story-telling but massively change lately.
I no longer finding who's the freaking I am.
I'm Liza and sometimes I'm Ked, and I'm proud whoever I'm is.
P/s: I do not acknowledged any misunderstanding or miss-leading in any posts here. And I do not own any thought or brain. Use your brain wise, shut-up and listen/read more.

Wednesday, November 10, 2010

Jom Blogwalking =3

Yay, baru settlekan satu baju kurung. Adei, sakit belakang. Suppose the baju kurung siap pagi tadi, tapi....sebab aku start blogwalking awal, maka aku terlupa kena siapkan baju dan diingatkan oleh mama. Menepuk dahi 2,3 kali. Stop kejap blogwalking, siapkan keja. 3 jam baru siap. La nie sambung balik blogwalking.
Baju yg baru siap tadi
 Dalam masa 2 hari , dgn blogwalking(BW) telah menambahkan "my knight in shining amour" kepada 25 daripada 8 org. Terima kasih guys. Hampa semo buat aku lagi semangat nak menulis@menaip. Dah mmg janji, sekurangnya 1 entry sehari. Aku akan cuba masa tgh menganggur nie. Haip...ya . Sebenarnya auk sudah busan ber-facebooking and my fb so lame. Masa practical, time free saja bukak fb main game dan chatting ngan Wira. Nasib baik ada org mau layan otak tak betul aku masa tu, klu dak, aku dah mati kering ke-busan-an.
Sebahagian games n quiz aku main.
See, so lame...




Iyalah, kawan2 semo berkerja luar, balik malam, letih tak jenguk dah rasanya fb apa semo. Terus tiduq. Macam aku practical dulu, baru aku paham camna bekerja pastu penat, balik terus tiduq. Tak penah2 aku tiduq pukul 10mlm. Haigh....

 Tapi tulah pengalaman yg paling best I've ever been. Nak minta keja sambilan, tapi tak dak kelayakkan la pulak. Nak kena minta permission Health Ministry dulu, sah-sah la aku dah masuk sambung study dulu. Tak palah. Bukan resepi aku agaknya. Tolong mama kat rumah pun jalan jugak duit. Boleh bayaq duit Broadband, boleh topup 2 sim card, oklah. Aku bahagia, tak merungut.=3

Oklah. 2,3 minit lagi dah nak azan....

To the next entry.

El
/bye

El Note: Esok kena keluar bayar bil broadband, bil air, lektrik, Astro dan lain2. Banyak keja esok =3

2 comments:

Fird@us said...

kalau rajin semua jalan la liza. hang tu saja yg malas sebelum ni. ni dok blogwalking, baju raya org siap dah ka, lady?

Liza@Azel@El said...

dak lagi :)

Bucket List

Rocking Job
1st Car
Hilux // Triton X
Learn to Cook
Learn to cook Malay, Italian cuisine
CBR 250cc
Kawasaki Ninja RZ
Go around a globe at 30
Settle down?

North-pole to South-pole