Keep feeding me pain. Shattering my heart more? Oh! I don't have any. Why bother??

Ked Flop just another dandy person.

Still a small voice who love to story-telling but massively change lately.
I no longer finding who's the freaking I am.
I'm Liza and sometimes I'm Ked, and I'm proud whoever I'm is.
P/s: I do not acknowledged any misunderstanding or miss-leading in any posts here. And I do not own any thought or brain. Use your brain wise, shut-up and listen/read more.

Sunday, November 7, 2010

Mengungkit? I learn to love it.

Betul la. Aku pun perasan, mudah sgt aku terasa ngan apa yg org lain kata, cakap ataupun tulis. Susah la El.
No use la if you ask others tips klu cepat terasa, kan El? What the hell happen to you? Dolo2 tak macam nie pun, kau survive saja bila org maki kau depan org ramai pun. Heh! You're not strong anymore, man. You've change to be someone I don't know. I'm losing me.

Yeah, biarlah dulu. La ni, emotional . Aku nak hidup ngan cara aku saja dan aku proud ngan bahasa aku guna. Dolo terasa ngan Z*** *******. La ni, you know who are you. Betul la, pempuan suka berharap dan bila tak dapat, kecewa. Tapi langsung tak matikan semangat aku nak menulis. Aku pun kekadang lupa, sebab aku ada hidup yg sgt bahagia. Aku kekadang tutup saja mata bila org back-stabbed aku, sebab aku fikir it's not the end of my life. Aku tutp mata bila kekawan yg aku care, aku jaga perasaan, aku tatang macam minyak yg penuh, guris hati aku ngan pisau lipat. Aku boleh senyum lagi. Aku bukan jenis mengungkit, tak penah pun. Tapi lately, aku mmg terasa ngan kekwan aku, dan menyebabkan aku belajar mengungkit. It's nice. Boleh buat aku rasa lebih baik. Aku alter aku punya sakit sendiri, sbb no one care. No one care when I really is nedd someone.

Apa kaitan semo nie? Tak dak. Kan nie blog aku, "My small world", my place where I can be 'Merepeking'.
Jadi suka hati aku la aku nak cakap apa pun, aku nak letak apa pun. Jgn cakap aku sombong dan aku tak boleh maju dalam tulis blog nie. Lantak la. I don't care, cause NOBODY care about me. No even once.
Tak mo baca tutup, tak yah bukak dah. Klu tak paham bahasa aku tulis, tak yah baca, hampa semo mmg tak mo kluar dari zon selesa hampa, just like me. I LOVE MY COMFORT ZONE. Tak yah bohong la kata hampa semo tak dak comfort zone....Tipu semata-mata. Camna aku tau? Hampa ingat pasai apa aku buat blog nie? Mestilah nak buat COMFORT ZONE yg org lain tak bleh bagi kat aku.

Aku tak peduli lah, hampa semo nak kata apa, it's my world. Hurm, baru ingat aku buat blog nie pasai apa. Pasai aku nak tulis apa saja yg aku nak cakapdan bila org tak nak paham bila aku nak bagi pendapat, dan bila org anggap aku lalat yg hurung makanan.

Mengungkit+menaip dgn cepat---------> I'm feeling better. It's a sweet escape.

To lelu...
To the next entry.

El
/bye


El Note: No more jaga hati org dah. Aku mo jaga hati sendiri starting this moment. Call me selfish or anything. Yes! Yes, I am.

2 comments:

Fird@us said...

emo? why lady?someone usik?

Liza@Azel@El said...

this lady, kindda like to be mad. stay away D or i bite

Bucket List

Rocking Job
1st Car
Hilux // Triton X
Learn to Cook
Learn to cook Malay, Italian cuisine
CBR 250cc
Kawasaki Ninja RZ
Go around a globe at 30
Settle down?

North-pole to South-pole